Câștiguri mari
Little Bighorn: o expediție palpitantă

Little Bighorn: o expediție palpitantă în lumea sloturilor

Little Bighorn este un joc de sloturi video captivant, încorporând o serie de funcții inovative care îmbogățesc experiența de joc. Într-o configurare inițială cu 5 role și rânduri variabile (3-4-5-3-2), acesta poate transforma configurația într-una cu 2-3-4-5-3 role, oferind astfel multiple posibilități de câștig.

Una dintre caracteristicile distinctive ale jocului este xMount: Scalp Wild. Acest simbol special poate apărea doar pe o rola cu înălțimea de 5 simboluri. Atunci când Scalp Wild este obținut, toți soldații americani devin simboluri Wild, iar simbolul Scalp Wild se extinde pe întreaga rola. Fiecare mișcare a simbolului Scalp Wild adaugă un multiplicator +1 simbolurilor Wild transformate, reflectând numărul de simboluri pe respectiva rola.

Totem Wild este altă funcție importantă, unde Totem Scatters pot ateriza pe rolele 2, 3 și 4 în jocul de bază și în Scalp Freespins. În Spirit Call Freespins, acestea apar pe rolele 3, 4 și 5. Obținerea unuia sau a două Totem Scatters în jocul de bază le transformă în Wild(s) cu extindere, iar în Freespins, fiecare Totem Scatter devine un Wild cu extindere și oferă o învârtire suplimentară.

No Mercy Scatter – Spirit Call Respin este o altă funcție interesantă. Acest simbol poate apărea doar pe rola 5 și declanșează Spirit Call Respin atunci când este complet vizibil pe acea rola. Simbolul se va deplasa pe prima rola și va iniția o reînvârtire. În timpul acestei reînvârtiri, simbolul No Mercy Scatter se transformă într-una dintre căpeteniile Wild disponibile:

  • Sitting Bull: transformă simbolurile în Wilds cu extindere.
  • Crazy Horse: transformă simbolurile în Wilds normale, adăugând un multiplicator +1 pentru fiecare simbol Crazy Horse care apare pe role.
  • Two Moon: transformă simbolurile în Wilds normale.

Scalp Freespins sunt declanșate atunci când sunt obținute 3 Totem Scatters în jocul de bază, oferind 8 Freespins. În timpul acestora, simbolul Scalp Wild crește multiplicatorul câștigului lipicios cu 1 pentru fiecare simbol scalp, aplicabil pentru toate învârtirile rămase.

Spirit Call Freespins sunt declanșate de obicei de 3 Totem Scatters și un No Mercy Scatter, oferind 10 Freespins. În aceste freespinsuri, No Mercy Scatter se va lipi de prima rola și va fi transformă într-una dintre căpeteniile Wild la fiecare învârtire. Același principiu se aplică pentru transformările în Sitting Bull, Crazy Horse sau Two Moon, în funcție de alegerea simbolului No Mercy Scatter.

O altă caracteristică interesantă este Scalp Bet, care permite jucătorului să garanteze un simbol Totem Scatter pe a doua rola cu un cost suplimentar de 50%, fără a afecta plățile obținute pentru fiecare simbol.

Jocul are o plată maximă remarcabilă de 25.676x miza de bază, iar când câștigul total depășește această sumă, runda se încheie, oferindu-le jucătorilor un câștig impresionant. În plus, toate combinațiile câștigătoare și plățile sunt determinate conform unui tabel de plată specific, unde simbolul Wild joacă un rol crucial, înlocuind orice alt simbol, cu excepția simbolurilor Scatter.

Cu un RTP teoretic variind între 94.09% și 96.29%, Little Bighorn promite o experiență de joc captivantă și potențial mare de câștig pentru jucători, într-un mediu de sloturi video plin de acțiune și inovație.

Câștigătorul

Add comment